Om os / Kontakt

Fast lav fragt 39,- DKK

Fri fragt over 500,- DKK

Lidt historie

 

Bedstestrik.dk er startet af Tove Frank Dige ud fra den tanke, at det vil være ærgerligt, hvis vores gamle nedarvede strikketradition helt forsvinder.

 

Mange af vor tids forældre har ikke lært strikningens svære kunst, så når børnenes garderobe skal tilføjes lækkert strik, kræver det en "bedste".

 

Bedstestrik.dk består i dag af en række dygtige damer, som fremstiller det fineste håndstrik i 100% naturgarner til børnene. Damerne mødes jævnligt til hyggeligt samvær med strikketøj og hjemmebagt kage til kaffen.

 

Initiativet har således to sider: At glæde forældrene, ved at gøre det muligt for dem, at købe lækkert håndstrik til børnene, samt at skabe meningsfulde kontakter mellem strikkedamerne, og det er glædeligt, at der stadig kommer nye damer til i gruppen.

 

Alle produkter fra Bedstestrik.dk er håndstrikket af dygtige Danske damer, som brænder for det gamle håndværk. Vi lægger vægt på, at børnene kan bruge vores produkter længst muligt og til mange forskellige lejligheder, derfor er modellerne klassiske i design, farverne er tidløse, og vi bruger kun de allerbedste garnkvaliteter i 100% naturmaterialer.

 

Bedstestrik.dk

Ålykkevej 9

8600 Silkeborg

 

 

 

 

+45 4059 4298

info@bedstestrik.dk

Cvr.: 32753825

Reg. nr.: 7734

Kontonr.: 0001317731